17
04
2019

Sezona za natjecateljski tim se zahuktala

Autor ZeRo 0

Natjecateljski tim Mure avanture odradio je već  tri utrke Husqovarna MTB kupa hrvatske. Premijerni nastup bio je u Trogiru na MTB maratonu „2 Islands on 2 Wheels“. U odličnoj organizaciji BK Kairosa i po lijepom vremenu naši i strani brdski biciklisti okušali su se na dvije duljine staze od 30 i 58 kilometara koje su ih vodile preko 2 otoka Trogira i Čiova.

Na utrci su nastupili Nikola Vinko u kategoriji Sport, Marko Deda Žnidarić u kategoriji Veterana A,Lovro Posel u kategoriji Juniora, te Majda Horvat, Patrik Antolašić i Robert Šangulin u kategoriji Elite.Majda i Nikola utrku nažalost nisu završili zbog tehničkih problema(probušene gume), dok je Lovro , sa također probušenom gumom ipak uspio doći do 4. mjesta. Robi je uz poteškoće sa stazom na kraju osvojio 6. mjesto, a Patrik je bio 14.

Rezultati:  https://www.stoperica.live/races/113

U subotu , 13.04.2019.g. u Premanturi  se održalo 1. kolo Husqvarna MTB XCO kupa Hrvatske 2019. UCI C1, a što je ujedno bilo i 23. izdanje te utrke. Nastupili smo u gotovo punom sastavu, osim Stjepana Hunjaka, koji je utrku morao propustiti zbog školskih obaveza. Najbolji rezultat postigla je Ana Hunjak, koja je u konkurenciji djevojčica do 14 godina osvojila brončanu medalju. U jakoj međunarodnoj konkurenciji , ostali naši natjecatelji nisu uspjeli doći do postolja, ali su svojom upornošću i borbenošću osvojili puno bodova za hrvatski kup.

Rezultati: http://www.hbs.hr/wp-content/uploads/2019/04/Rezultati-1.-kolo-Husqvarna-MTB-XCO-kupa-Hrvatske-2019..pdf

U nedjelju se po nešto lošijem vremenu vozio maraton, 2. kolo Husqvarna MTB XCM UCI C3 kupa Hrvatske 2019.Kao i u XCO utrci, naši dečki i djevojke , u jakoj međunarodnoj konkurenciji nisu imali šanse stići do postolja, ali je osvojeno podosta bodova u bodovanju za hrvatski kup.

Rezultati: http://www.hbs.hr/wp-content/uploads/2019/04/2.-kolo-Husqvarna-MTB-XCM-kupa-Hrvatske-2019..pdf

Osim na domaćim utrkama pojedini natjecatelji nastupili su i na utrkama slovenskog kupa u Vrtojbi i Završnici. Od rezultata izdvajamo 8. Mjesto Mihaela Krobota u kategoriji kadeta na utrci u Završnici, što je u konkurenciji  30-ak vozača iz Slovenije,Hrvatske, Austrije i Italije, odličan rezultat

Rezultati Završnica: https://prijavim.se/uploads/3039_result.pdf

Komentara
0

Ostavi komentar

odabir jezika