20
03
2018

Novi sponzor – novi bicikli

Autor ZeRo 0

U novu biciklističku sezonu BK Mura avantura ulazi sa novim sponzorom, trgovinom Huni bike shop, poznatom trgovinom bicikala, dijelova i opreme i najboljim servisom za bicikle u sjeverozapadno Hrvatskoj, čiji je direktor naš dugogodišnji član g. Vladimir Hunjak. Sklapanjem sponzorskog ugovora, logikom stvari, u naš natjecateljski tim , vratio se i Stjepan Hunjak, perspektivni junior, stalni član reprezenacije Hrvatske, koji je u posljednje dvije godine postigao niz zapaženih rezultata na utrkama u Hrvatskoj i inozemstvu.

U suradnji sa novim sponzorom nabavljeno je  7 vrhunskih natjecateljskih MTB bicikala, koji su ustupljeni na korištenje mladim članovima natjecateljskog tima. Nove bicikle dobili su Stjepan Hunjak, Matija Trstenjak, Ida Trstenjak, David Trstenjak, Mihael Krobot, Lovro Posel i Nikola Vinko. Uz njih sedmero, natjecateljski tim Mure avanture ove godine čine i Majda Horvat, Marko Deda Žnidarić i Patrik Antolašić.

Primopredaja bicikala upriličena je u novoj trgovini Huni bike shopa u Čakovcu, Svetojelenska 15, gdje je uz kratko druženje i slikanje sa novim ljubimcima g. Vladimir podjelio i savjete za održavanje bicikala.

Članovima natjecaeljskog tima želimo puno sportskih uspjeha , te da ih bicikli dugo i dobro služe.

Komentara
0

Ostavi komentar

odabir jezika