16
09
2019

Mura avantura pobjednik XCM kupa

Autor ZeRo 0

U nedjelju , 15.09.2019.g. u Rabcu je održana posljednja utrka XCM (Cross country maraton) kupa hrvatske. U Rabcu se uz domaću našla i talijanska i slovenska elita brdskog biciklizma, tako da je utrku startalo ukupno 126 natjecatelja u 14 različitih kategorija. Ova nam je utrka posebno bila važna , jer smo se  nje nalazili na vodećem mjestu kupa, a za vratom su nam , sa samo nekoliko bodova zaostatka puhali KBBXS Adrenalina iz Pule,BK Vid Ročić iz Zagreba i BK Crikvenica. Na utrku smo  stigli sa 6 natjecatelja , koji su odvozili odličnu utrku, te ukupno osvojili 325 bodova, što je bilo nedostižno za prije navedene klubove, te smo tako postali pobjednici XCM kupa hrvatske 2019. godine, sa osvojenih 1009 bodova.

Pojedinačno su ostvareni sljedeći rezultati:

Juniori:

Stjepan Hunjak – 1. mjesto na utrci , pojedinačno pobjednik kupa

Lovro Posel – 2. mjesto, 4. mjesto u konačnom poretku kupa

Kadeti

Mihael Krobot – 2. mjesto( kadeti se ne boduju za XCM kup)

Veterani A

Marko Žnidarić 5. mjesto (1), pojedinačno pobjednik kupa

Sport

Božidar Mavrin – 4 mjesto (2), 2. mjesto u konačnom poretku kupa

Elite

Patrik Antolašić – 5. mjesto(2), 5. mjesto u konačnom poretku kupa

Majda Horvat  – 7. mjesto u poretku kupa

Robert Šangulin – 13. mjesto u poretku kupa

Posebno se  zahvaljujemo  Majdi Horvat i Robertu Šangulinu, koji su odvozili prve dvije utrke XCM kupa, te svojim osvojenim bodovima uveliko pridonjeli osvajanju naslova.

Hvala Robi i Majda!!

Do kraja sezone ostala je još jedna utrka XCO (Cross country olimpic) kupa, koja će se održati 5. listopada u Bolu na otoku Braču. Na istu utrku Mura avantura putuje u kompletnom sastavu, te najavljujemo dobru utrku, pošto se u ovoj disciplini uoči zadnje utrke također nalazimo na vodećoj poziciji.

 

Komentara
0

Ostavi komentar

odabir jezika