09
10
2019

BK Mura avantura najbolji hrvatski MTB klub

Autor ZeRo 0

Utrkom u Bolu na Braču, koja je održana u subotu, 5.10.2019.g. završio je XCO kup hrvatske. Na utrci smo sudjelovali u najjačem mogućem sastavu, te kao i na dosadašnjim utrkama odnijeli titulu najboljeg kluba. Pojedinačno smo osvojili 2 zlatne ( Stjepan Hunjak i Marko Žnidarić),3 srebrne Ana Hunjak, Ida Trstenjak i Mihael Krobot) i 4 brončane medalje( Leon Prenar, Božidar Mavrin,Matija Trstenjak, Patrik Antolašić) .

Kao što smo rekli, ovom je utrkom završio XCO (Cross country olimpic) kup hrvatske. Tijekom sezone utrke kupa održale su se u Premanturi kod Pule, Vodicama, Samoboru, Otoku kod Sinja i Metkoviću. Mura avantura je na svim utrkama marljivo sakupljala bodove, te smo na kraju sakupili 1512 bodova što je bilo dovoljno za osvajanje naslova klubskog pobjednika. Drugo mjesto u kupu zauzeo je BBK „Orlov krug“ iz Vodica, a treće BK „Montes“ iz Zagreba.

Podsjetimo da smo osvojili  prvo mjesto  i u XCM (Cross country maraton) kupu hrvatske, te  osvojenim dvijema titulama postali najbolji MTB klub u hrvatskoj.

Čestitke i zahvala svim našim natjecateljima, roditeljima i svim ostalima koji su naše natjecatelje bodrili i pratili na utrkama.

 

Komentara
0

Ostavi komentar

odabir jezika